جدول اشتال انواع نبشی فولادی
دسترسی سریع به محتوای مقاله
جدول اشتال نبشی مرجعی برای شناخت ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نبشی است که براساس استانداردهای ساخت این مقطع نوشته میشود. هریک از سازندگان، فعالان و مهندسان با توجه به نیازشان از اشتال نبشی استفادههای متفاوتی میکنند.
نبشی، پروفیل باز به شکل L انگلیسی و در دوشکل بال مساوی و بال نامساوی است که درایران نبشی بال مساوی بیشترین کاربرد را دارد و نبشی بال نامساوی تنها به صورت سفارشی ساخته میشود. از نظر تولید نیز نبشیها به دو شیوه فابریک و پرسی ساخته میشوند که نوع فابریک پروفیل استاندارد در اشتال نبشی محسوب میشود و بیشترین کاربرد را دارد. برای اطلاع از قیمت روز نبشی کلیک کنید.
جدول اشتال نبشی
وزن یکی از مهمترین پارامترهای هر مقطع فولادی است که میتوانید در جدول اشتال نبشی آن را مشاهده کنید. علاوه بر وزن نبشی، به کمک جدول اشتال میتوانید با استفاده از لنگر وارده، ضخامت مورد نیاز را انتخاب کنید. همچنین میزان ابعاد و مساحت کل نبشی مورد استفاده از طریق اشتال قابل محاسبه است.
راهنمای جدول اشتال نبشی
طبق جدول اشتال طول استاندارد نبشیهای فابریک 6 و 12 متر است. برای خواندن اشتال نبشی نیاز است که بدانید پارامترهای زیر به چه چیزی اشاره دارند.
- a: اندازه بال نبشی به میلیمتر
- S : ضخامت نبشی به میلیمتر
- A : مساحت نبشی
- e.w.v : فاصله محورها
- F : مساحت سطح
- G : جرم هر یک متر
- W : گشتاور مقاوم
همچنین دقت کنید که مثلا علامت اختصاری LS 40 × 4 × 600 DIN 1022 یعنی نبشی بال مساوی با دو بال به اندازه 50 میلیمتر، به ضخامت 4 میلیمتر و طول 6 متر. برای آشنایی با انواع نبشی به این صفحه مراجعه نمایید. در ادامه میتوانید اشتال نبشی بال مساوی فابریک را مشاهده کنید.
در ادامه میتوانید اشتال نبشی بال مساوی را از این لینک دانلود کنید.
سوالات متداول
1- فرمول محاسبه وزن نبشی بال مساوی چیست؟
۱۰۰۰/ طول شاخه * ضخامت نبشی * 2 * طول بال نبشی * چگالی = وزن نبشی بال مساوی
2- فرمول محاسبه وزن نبشی بال نامساوی چیست؟
۱۰۰۰/ طول شاخه * ضخامت * مجموع طول ۲ بال نبشی * چگالی = وزن نبشی بال نامساوی
3- فرمول محاسبه وزن نبشی بال مساوی براساس جدول اشتال چیست؟
طول نبشی (بر حسب متر) × وزن یک متر نبشی بر اساس ابعاد از جدول اشتال= وزن نبشی